Monday, December 10, 2018

Valemedian uutisoinnit jatkuvat niin hakaristilipuista kuin Jussi Halla-ahosta, kuten Seppo Lehdon oikeusmurhatuomion taustoista mika illmanin toimin


Valemedian uutisoinnit jatkuvat niin hakaristilipuista kuin Jussi Halla-ahosta ja kuten Seppo Lehdon oikeusmurhatuomion taustoista mika illmanin toimin

Tahatonta komiikkaa 6.12.2018: Se vasta olisi ollut uutinen kun Jussi Halla-aho olisi marssinut pohjoismaisen vastarintaliikkeen kärjessä, kun ko pvl-kulkueessa samaan aikaan joukko oli huutamassa "kansanpetturi" luetteloa missä JHA mainittu mukana.
Arjen huumoria = >(sekin sisältää vanhan arjevitsin km-huumorina) 


Yllä hakaristilippukieltoa 2018 vaativa tarja kgb-halonen vastaanottaa presidenttinä ilmavoimien hakaristilipun 2006

Kummallisuuksia mahtuu hakaristikieltoineen mennen tullen unohdetaan Suomen ja Saksan aseveljeys, sekä kiitollisuudenvelkamme kansallissosialistisen Saksan poliittiselle johdolle Adolf Hitlerille. Kommaritaustaiset jopa entinen kansanedustaja kimmo sasi toimin halutaan jälkeenpäin lähteä palvelemaan punavalhetta "natseista" ja heidän väitettyä pahuuttaan. 

Muistamme kuinka jalkaväen kenraali Ehnroothin hakaristimuistopatsas töhrittiin. Tampereella vastaavaa jatkuu edelleen Marskin patsaan töhrinnällä liki vuosittain. Vain Seppo Lehto on todistettavasti tuhonnut Lenin museon reliefin toukokuulla 1996 ja laittanut sen marskin patsaan kintusta roikkumaan 4.6.1996



Tallinnassa alettu jälleen vaalimaan stalinistisia valheita "isänmaallisesta sodasta" ilman oikaisuja:




Tamperelaisille pirkanmaalaisille ainoa oikea suomalainen vaihtoehto ilman neekerikylien / somalipopulaatioiden uusia perustamisia ja turhia valheita työvoimapulasta, joilla käytännössä kasvatetaan vain joutoväkeä keskuuteemme ja nostetaan verotustamme ja kansantaloutemme velkaantuneisuutta.

Seppo Lehto eduskuntaehdokas Pirkanmaa  Tarton patsasparin luona 6.9.2018 

Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas valkoiselle Suomelle



https://pirkanmaan-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com/  Pirkanmaan kansallismielisin historioitsija ja eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto käytettävissänne kevään 2019 eduskuntavaaleissa. Välttäkäämme neekerin- ja somalinmusta tulevaisuus toimimalla oikein.







Itsenäisyyspäivänä 2018 poliisi takavarikoi rikollisesti hakaristilipun kesken halki matuinvaasio Helsingin marssin. Koska poliisi takavarikoi isis- ja kommariliput?



----------------------
Valitettavan moni luottaa facebookiin someviestinnässään ihan vain tyhmyyttään = laiskuuttaan. Mitään syytä uskoa fb:n luotettavuuteen someviestinnässä ei ole: Viestejä katoaa, ei julkaista + fb-estotoiminnot. 
Suosikaa gmailia ja tämän google+ palveluita, blogger.com kanssa. Youtube on valitettavan mädätetty koska liian usein hyvät videot valitetaan nurin kuten fb:ssäkin.

---------------------------

Jatkakaamme valistustyötä oikeista asioista ilman punamedian stalinistisiin valheisiin uskomista




----------
Vain elävä huumori voi pelastaa kansakuntamme stalinististen tosikoiden punavalheilta
https://seppo-lehto-huumoria.blogspot.com/
-----