Friday, January 27, 2017

Presidentti Donald Trump heilaa kuten tamperelainen kuntavaaliehdokas Seppo Lehto. Ihmettelen miksi Suomen paskamedia / valemedia: HS, Almamedia etc ei ole alkanut natsittelemaan Trumpia, menikö paskat housuun hyysäri- ja demlahuorilta?


Presidentti Donald Trump heilaa kuten tamperelainen kuntavaaliehdokas Seppo Lehto. Ihmettelen miksi Suomen paskamedia / valemedia: HS, Almamedia etc ei ole alkanut natsittelemaan Trumpia, menikö paskat housuun hyysäri- ja demlahuorilta? ? 

Jopa presidentti Obama heilasi virkakautensa valtiovierailuilla ( Vinkki Anssi Joutsenlahdelle ymv kirkollisille silmänsä sulkijoille )
Itsenäisyytemme rajoille Petsamoon Rajajoelle myös raja-aidat. Miehittäjä-Ryssäpakoteita on lisättävä joka suhteessa. Miksi pitäisi Ryssän vastaisia talouspakotteita purkaa? 

Nyt petti Laura Huhtasaarelta kokonaisajattelu, kun on moisia alkanut vaatimaan vainojen päivänä 27.1.2017.

Imperialistiselta Rosvo-Ryssältä pitäisi lyödä luu kurkkuun, kunnes on alueet palautettu kaikille rikostensa uhreille. 

Poltetaan hyysärivittujen perse- ja vitunkarvat kirjoituksin / puhein. Vapautetaan kansantalouteemme mokutusrahat takaisin itselle. Yhteistyö on voimaa kuntavaaleissakin. 

http://kuntavaaliehdokas-tampere-2017.blogspot.fi/ Seppo Lehto vaatii elättien pikaista palauttamista. Vaadi sinäkin. Anna tukesi Seppo Lehdolle kuntavaaleissa. Elättirahat mieluummin suomalaisten hyväksi. Vuositasolla elättien elätys jo yli 5 miljardia per vuosi ( likiarvo varmaankin alakanttiin)

----------------------------------------------------------------------------------------

Herran siunausta Seppo Lehdolta ja Timo Soinilta ;) ja terveiset tämän blogin myötä kaikille helvetin farisealaisille paskamediassa / eri puolueiden toistensa perseiden haistelija stalinisteille; mm Tampereen punikki yliopistossa stalinisti tulkintoja kylvävä hanna nikkanen ja bonnierstaustaiset paskokielet eri "journalists"-tahoina, jotka pyrkivät tukahduttamaan suomalaisten sanan- ja ilmaisunvapautta. Menkää nussimaan vuohia kuivana kakkokseen, kuten rakkaat "elättivariksenne" ;).

-------------------

https://seppo-lehto-huumoria.blogspot.fi/

 -----------------------------------------------

1 comment:

Korvaus- ja totuusyhdistys: Moskovan oblasti maksakoon sotakorvauksia ja palauttakoon miehittämänsä alueet mm. eurooppalaisille kansoille ja valtioille Suomi Viro Saksa Puola Ukraina Georgia Japan said...

Ex-suurlähettiläs Talvitietä suurempaa miehittäjä-Ryssän desanttia on turha hakea

On syytä miettiä miksi Suomella on sankarivainajia? Miehittäjä-Ryssän imperialismi on riesanamme Nevan suistoa, Karjalaa ja Petsamoa myöden, kuten monilla muillakin euroopan valtioilla on alueita nykyäänkin Ryssän miehittäminä. Ohessa kartta Saksaa koskien:Putinisteille ja muillekin nisteille kenkää ja pistintä:Erilaiset putinistit riesanamme: "Eino Mäki" tapaiset fakeprofiilit kylvävät stalinismin valheita keskuuteemme "leningradista ja sen imperialistisesta oikeudesta"; Paskanmarjat, ryssät olisivat voineet lähteä uralille kuten suomalaiset evakkoon, stalin ei päästänyt vaan tapatti ns. kansaansa, joten ime putinisti (eino mäki fakeprofiili ymv kaltaisesi) paskaasi.


Ihmettelen miksi monilla km-tahoilla on ko miehittäjä-Ryssän fakeprofiileja fb-kaverinaan? Sanoin sopii ihmetellä peter fryckman tapaisten kyseenalaista miehittäjä-Ryssän ihannointiaan stalisnmin = putinismin toimina Ukrainaa vastaan?

Seppo Lehto historioitsija

Ketä armeijamme puolustaa? Entä poliisi? Matuinvaasiota? - Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y. Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13 Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193 rekisteröity 20.11.2003 Y-tunnus: 2023568-3 Aatteellinen yhdistys http://kavkazblogi.blogspot.fi/