Wednesday, October 2, 2013

Tamperelainen kuva- ja videotaiteilija Seppo Lehto herättelee ja potkii anarkokomuja yle:ssä, hs:ssa, hommafoorumilla, näitä kommarihoureisia Seppo Lehtoa ja James Hirvisaarta mollaavia tahoja on jopa eduskunnassa uutisten perusteella


Tamperelainen kuva- ja videotaiteilija Seppo Lehto herättelee ja potkii anarkokomuja yle:ssä, hs:ssa, hommafoorumilla, näitä kommarihoureisia Seppo Lehtoa ja James Hirvisaarta mollaavia tahoja on jopa eduskunnassa uutisten perusteella

Hommafoorumilla kirjoittelee vapaasti erilaisia anarkokomuja mm pekka kemppainen aiemmin nimimerkillä kalmankenkku, nyt ilmeisesti "hattiwatti"

Ihmettelen miten moinen sirppi- ja vasarataustainen sottaaja voi olla Jussi Halla-ahon hommafoorumilla kirjoitusoikeuksilla? 

Onko RKP:n Stefan Wallin natsi? 

Missä on leimausketjut?

Kuva heilaavasta rkp-johtajasta samalta päivältä 27.9.2013 aamulehdestä http://eurovaalit.blogspot.com kun seppo lehto kävi eduskunnassa.

-------------
Ylen komutoimittajat eivät pysty kuin oheisen tapaisiin leimauksiin. 

Olkaa hyvä ja tuupatkaa toisianne siellä yle1:llä ja a2:lla suoraan suoleen homosaation nimissä ;) kyllä Aunus kestää ;)

Onkohan eduskunnan Jukka Savola kateellinen kun ei päässyt itse hailaamaan tai ei rohkene stefan wallin ja seppo lehto tapaan olla reipas roomalaiseen tapaan?

Ota annos homokaasua ;) lähimmästä anuksesta, kiitos ;)


http://yle.fi/uutiset/natsitervehdys_eduskunnassa_-_hirvisaaren_vieras_halusi_tukea_halla-ahoa/6861798?origin=rss

"Eduskunta on ryhtynyt selvittämään viimeviikkoista vierailua, jonka yhteydessä kuvattiin natsitervehdys eduskunnan lehterillä. Kuva on ladattu internetiin sivustolle, jonka tarkoituksena on tukea Jussi Halla-ahon (ps.) eurovaalikampanjaa.
Sivustolla itseään maahanmuutto- ja islamkriitikoksi tituleeraava Seppo Lehto kertoo keräävänsä kannatusta kansanedustaja Jussi Halla-ahon eurovaalikampanjaan. Sivustolla on isokokoinen kuva, jossa Lehto tekee niin sanotun Hitler-tervehdyksen eduskunnan istuntosalin yleisölehterillä.
Sivusto on otsikoitu: "Jussi Halla-aho europarlamenttiiin- sinun, minun ja meidän tuellamme."

http://jussi-halla-aho-europarlamenttiin.blogspot.com
- Suosikaamme kotoperäisiä arvovalintoja: kotiuttamisia kotouttamisten sijaan, Lehto kirjoittaa.
Valokuvan aikaleimasta käy ilmi, että Lehto on vieraillut eduskunnassa viime perjantaina. Eduskunta on ajankohdan perusteella kyennyt selvittämään, kenen vieraana Lehto oli. Parhaillaan pohditaan, miten asiassa edetään eduskunnan sisällä.
- Kyllähän tuollainen tervehtiminen on äärimmäisen mautonta, eduskunnan turvallisuusjohtaja Jukka Savola sanoo."

--

Vastustakaamme neuvostoliiton hajomisen jälkeen keskuuteemme loisimaan jääneitä punaviherkomutahoja eri foorumeilla yhdessä? Niitä on valitettavasti kuin syöpäläisiä joka puolueessakin.

Seppo Lehto huumoria voitte katsoa googlesta nimihaulla viimeisistä keskusteluista, kuvahaulla jne

-----------------------------

Blogin ylläpito: Pro Sananvapaus on turvattava - Tukea oikeamielisille ja objektiivisille kansallismielisille

Kuvat ja tekstit kopsattu fb-keskusteluista, eri foorumeilta jne. Johtopäätökset ylläpidon.
--------------------------------------------------------------------------

Heilataas taas kuten EU-direktiivien mukaan on kohta jokaisen velvollisuus? Eduskunnastahan on tehty pelkkä kumileimasin, eikö totta? Lisää rahaa Kreikalle ymv:lle joilla ei pitäisi olla mitään tekemistä rahaunionin kanssa?

--------------------------------------------------------------------

http://seppo-lehto-huumoria.blogspot.fi/ 

--------------------------------------------------------------------